TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Majka Mišela Gvozdenovića Hana progovorila je o svom sinu, njegovom privatnom životu, kao i Miljani Kulić koja ga je godinama proganjala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Imam tri sina, Mišel je srednji, živio je u Holandiji sa nama. Mi smo svi muzikalni, a on je pokazao talenat. Vjerovali ili ne, igrao se kod Šabanove majke u dvorištu, kod tetka Ilde koja više nije među nama. On ju je volio, ona je tada rekla da se rodio mali Šaban. Šaban je vidio njegov talenat, bilo je priča koje nisu ostvarene, bitno je da on nosi gene”, rekla je Hana, a onda je iznijela svoju istinu o Miljani u “Premijeri”:

“Ona je preskakala, pisala brojeve telefona na kapiji, u fontanu je bacala lutkice, krpice i kondome, svašta… To traje, nije to samo bilo prije 10 godina, već je ta tortura vršena godinama. Porodica je dosta toga pretrpila. Kvarila je san, život, zdravlje, to nije šala. To je bilo zvanje 500,600 puta na dan. Ja sam pokušala da razgovaram i sa njom i sa Marijom. Miljana, Marija i Siniša su dolazili, deportovani su iz Čačka, to sve policija ima. Ona se preselila i bila ovde konobarica, po cijeli dan se vozala taksijem, ne znam odakle joj pare. Govorila je pogrdne riječi, farbala vrata, mazala psa, lupala prozore… Ona je mene šamarala, a sada sve može da se naplati.”

Izvor:Kurir

PAO SOČAN POLJUBAC, MATORA I MONIKA SE ŽVALAVILE PRED SVIMA, GLEDAOCI ZGROŽENI: Ovo je stvarno previše!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Jovana Tomić Matora i Monika Horvat danas su ozvaničile svoju vezu sočnim poljupcem pred milionima. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Naime, kamera ih je uhvatila “francuski poljubac”, a one nisu ni pokušavale da se sakriju. – Jaooo – rekla je Monika nakon poljupca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA