TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Monika Horvat nerijetko pravi ljubomorne scene Jovani Tomić Matoroj zbog njene bivše djevojke Sanje Stanković, koja se sada oglasila i otkrila šta misli o cjelokupnoj situaciji.

“Ja ne mogu da vjerujem da je neko dobio nervni slom zbog komentara ukućana. Doduše, ja se slažem sa većinom tih komentara. Ne želim nikog da uvrijedim ali Luna je mala maca naspram Monike i njene histerije. To da li Monika njoj treba ili ne, ja se u to neću miješati tj. neću se miješati u njihovu vezu, da ih rastavljam i slično”, rekla je Sanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pink.rs

Inače, Stankovićeva je istakla da nije ljubomorna zbog Matorine nove veze, ali da je veoma razočarana u nju, ali ne želeći da otkrije razlog.

“Ja sam njima poželjela sreću od srca, ali kada me neko konstantno priziva “Zamisli Sanja uđe”, to mislim na Moniku i kada je neko jako kontradiktoran, a to mislim na Matoru, naravno da ću se oglasiti i dati komentar kada me to budu pitali. Jovana me je jako razočarala, ali ne zbog njene nove veze, već zbog nekih naših stvari”, ispričala je ona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA