TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U jeku ljubavnih drama, Fran se odlučio za jednu zadrugarku, što je izazvalo ljubomorne scene ostalih djevojaka.

Nakon raskida sa Paulom Hublin, Fran Pujas imao je nekoliko ljubavnih ispada, prva u nizu bila je Mina Vrbaški, potom Sanja Stanković, a zatim i Aleksandra Nikolić, za koju je on javno priznao da mu se sviđa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stupili smo u kontakt sa Franovim bratom, Viktorom, te smo ga odmah upitali za komentar i da nam prokomentariše Sanju i Aleksandru.

Očito je da mu Sanja ne paše, a Aleks da. Malo mi je žao, jer skače iz odnosa u odnos, jer pokušava dobiti neku potvrdu i stvoriti pozitivnu emociju, umesto da je sam napravi. Obe su mi dobre, Sanja je već izgrađena žena i čini mi se da ima dobru energiju, a Aleksandra je mlada, ali mi se čini da je dobra u duši, što ne znači da Sanja nije. Meni se ne sviđa nijedna, jer ja ne bih tražio neku ozbiljnu vezu, jer je to tamo jako teško naći, ali ne i nemoguće. Frana ću podržati u svakom njegovom odabiru, ali bih voleo da malo bude sam, jer smo svi svjesni da on to može i sam i da se malo odvikne – rekao je Viktor.

Upitali smo Viktora i da nam prokomentariše kako gleda na svađe i rasprave Frana i njegove bivše djevojke Paule, te nije krio da nema lepo mišljenje.

Ne mogu vjerovati da se neko tako izobliči zbog 5 minuta u kadru. Poštovanje prema njoj imam, jer je neke stvari napravila za Frana, ali nije ni pola koliko je pričala. Ona je jednostavno loša osoba, ali želim joj svu sreću u životu – priča Pujas.

(Pink.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA