TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Veoma je zadovoljan predstavljanjem svog brata.

Otkako je ušao u Bijelu kuću, Kenan Tahirović je privukao veliku pažnju domaće javnosti, ali i svih zadrugara. Vremenom su ga gledaoci upoznali kao kulturnog, lijepo vaspitanog i finog mladića, lijepih manira, koji se sa poštovanjem ophodi prema svojim cimerima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nedavno je Kenan pokazao simpatije prema pjevačici Rialdi Karahasanović, a novinari portala “Pink.rs” stupili su u kontakt sa njegovim rođenim bratom Edinom, koji je iznio svoje impresije o učešću svog mlađeg brata u rijalitiju.

Mogu reći da sam kao stariji brat i više nego ponosan na njegovo ponašanje i siguran sam da bi i naša zvijezda vodilja, odnosno naša majka, bila preponosna na njega – rekao je Edin na početku razgovora.

On je priznao da je Kenan pomalo neaktivan, ali da je njegov karakter takav, te da se maneken i ubuduće neće svađati sa svojim cimerima.

Posmatrajući ovako sa strane, mnogi smatraju da bi on trebalo da se “aktivira”, ali on nikada nije bio osoba koja ima tu potrebu da se ubacuje u prvi plan, a pogotovo ne sa nekim konstantnim prepiranjem ili još gore vrijeđanjem drugih ljudi. Mislim da je mnogo bitnije biti dobar čovjek i to i ostati u svakoj situaciji u kojoj se nađemo u životu. Jako sam sretan što on baš to uspijeva pokazati svim gledaocima i nama bližnjima – naveo je Kenanov brat.


foto:Pink.rs

Tahirović je prokomentarisao i zbližavanje njegovog brata sa lijepom pjevačicom Rialdom Karahasanović, te je istakao da Rialdu poznaje odranije, ali i da će dobiti njegovu podršku ako stupe u vezu.

Što se tiče Rialde, ja nju lično poznajem jer imamo mnogo zajedničkih prijatelja, i više puta sam bio na njenim nastupima u Sarajevu. Imam najljepše mišljenje o njoj, ali da li njih dvoje sada vidim u nekoj ljubavnoj vezi, to ne mogu reći. Mislim da je teško nama napolju da shvatimo taj neki pritisak i usamljenost u Bijeloj kući i držim se one “neka ljubi ko god koga hoće” i ako je to ono što oni žele, od mene imaju punu podršku – rekao je Kenanov brat za Pink.rs.

Izvor:Pink.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA