TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovo niko nije očekivao!

Rijaliti igrač Mensur Ajdarpašić važio je za jednog od glavnih favorita u “Zadruzi 3”, a njegovi glasači su navodno dobro organizovali glasanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ipak, to Mensuru nije obezbjedilo pobjedu, već je završio na trećem mjestu, dok je trijumfovala Iva Grgurić.

– Mensur je, prema vlastitom priznaju, ušao u “Zadrugu 3” kao najveći fan rijaliti programa. Nije krio da je pratio sve sezone “Farme” i “Zadruge”, i osim što je dobro razradio taktiku svog učešća, imao je i jasnu sliku kakav tačno psihološki profil ličnosti pobeđuje u ovakvim formatima. Nije se libio da iskaže svoj stav i da u svakoj čorbi bude mirođija, a to je publika kod njega prepoznala kao kvalitet. Osim toga, njegova veza s Minom bila je veoma turbulentna, ali je sa njom ipak ostao da kraja – priča izvor i dodaje da zbog toga nije slučajno što je Mensur iz svakog duela sa zadrugarima izlazio kao ubjedljivi pobednik.

– Svaki put kada je bio nominovan za izbacivanje Mesnur je dobijao veliki procenat podrške publike. To mu je davalo vetar u leđa, a kako je rijaliti odmicao, tako je imao veću podršku, pa je u jednom trenutku imao više od 20 fan grupa na društvenim mrežama. Jedna od njih se čak i organizovala pred finale i uložila dosta novca u glasanje za Mensura – priča dalje izvor.

– Najpre su kupili 2.000 SIM kartica, čija je jedina namena bila da ih upotrebe u finalnoj noći. Sa svake kartice poslali su maksimalni broj SMS-ova, a na kraju ih je sve koštalo 5.000 evra. Osim toga, napravili su i dodatne fan stranice na raznim društvenim mrežama i konstantno pozivali publiku da glasa za Mensura. Zahvaljujući toj podršci, Mesnur je i imao dobar plasman u finalu – kaže izvor.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA