TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Marijana Zonjić je prošle godine diskvalifikovana iz “Zadruge 3” i to zbog šokantnih tvrdnji koje je iznijela pred kamerama ovog rijalitija. Njenu sudbinu zamalo nije doživio i Milan Janković zvani Čorba.

Ona je prekršila jedno od najstrožih pravila imanja u Šimanovcima tako što je spomenula radnike produkcije koja stoji iza cijelog ovog projekta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji. Kako je cijela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u “Zadruzi” – pročitano je tada na kraju saopštenja.

Nakon ovoga, Marijana je momentalno napustila “Zadrugu 3”, a Ivu su kaznili novčano.

Reper Čorba je napravio snimak prije ulaska u Zadrugu 4 koji je postao viralan, dovodeći u pitanje pravila rijalitija jer je u snimku navodno napustio imanje i prošetao Šimanovcima.

Danas je stiglo pismo kojim je kažnjen sa 10.000 eura zbog kaljanja ugleda produkcije, ali je prošao blaže jer je ipak ostao u Bijeloj kući.

(informer.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA