TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović ulaskom u “Zadrugu” preuzeo je na sebe ozbiljan rizik koji se tiče života i smrti.

Naime, njemu su zbog srca zabranjene stresne situacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ja imam hronične probleme, bole me kosti jer su lomljene, izbušene, izranjavane. Kratko i nemirno spavam, imam nesanicu, ali jak sam kao bik, to je bitno. Psihički sam spreman, ne vjerujem da će neko moći da me poremeti ili zdravstveno uništi, preživio sam i gore stvari – rekao je Kristijan.

U “Farmi” je imao probleme sa tahikardijom, pa je morao da nosi holter koji mu je snimao srce 24 časa dnevno.

– On je čovjek koje se ne žali na zdravstvene probleme, niti o njima govori. Njegov život nije bio lak. Velike probleme ima od kako je zakačio koksaki virus, koji dodatno komplikuje stvari. Operisao je kapilar, što je bila veoma rizična operacija. Na sreću dobro je prošao, živi zdravo, hrani se zdravo. Njegova žena nije bila za to da uđe u rijalit, ali Krisitjan je donio tu odluku zbog novca, ne bi li svojoj porodici obezbjedio dobar život – kaže izvor blizak Kristijanu.

Teodora Delić koja uskoro ulazi u “Zadrugu”, liči na njegovu ženu Ivanu, a nije tajna da joj se Kristijan dopada. On je izjavio da ga takve priče više ne zanimaju, jer je na zalasku života i nema namjeru da ponovo zasniva porodicu. Ono što Kristijan ne zna je da se njegovoj ženi Ivani ne dopada kako se ponaše u rijalitiju, zbog čega se sprema za ulazak u rijaliti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA