TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Aleksandra Nikolić, Rialda Karahasanović, Dragana Mitrović, Maja Marković, Vasilije Ilić otišli su u Rajski vrt kako bi po prvi put razgovarali sa Drvetom mudorsti o tome kakvi su im prvi utisci o boravku u Zadruzi.

Sinoć je održana prva žurka u četvrtoj sezoni, a zadrugari nisu krili da su se odlično proveli. Drvence je zanimalo da li postoji neko od cimera sa kime neće imati dobru komunikaciju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ma svi smo divni, u ljubavi smo, ovo savršenstvo ne postoji, neka ostane do kraja, ja sam prezadovoljna, nemam riječi. Niko nikog ne gleda – rekla je Dragana ironično, budući da ona ima sukob sa Milicom Kemez.

– A šta je bilo sa Đorđem u karantinu? – upitao je Vasilije Aleksandru.

– Ma to se desilo dok smo bili u redu za ulazak u Zadrugu, ja sam uzela da jedem, on me je pitao što ja jedem u 11 sati. Šta njega to briga? Ja vodim svoj život, ne volim kada mene neko komentariše. Pogotovu ako jedem krompir! Nije ništa specijalno Drvce, ovde ima različitih karaktera i ne mogu nekad samu sebe da istrpim – objasnila je Nikolićeva.

Potom je Vasilije prokomentarisao sukob sa Mladenom Rajkovićem, koji se desio prvu noć kada su ušli zbog kreveta.

– Ja sam samo došao i uzeo krevet, nisam imao i uzeo sam njegov, jer mi se baš sviđao, to je baš prelijepo. Znamo se i to veoma dobro se znamo i baš iz tog razloga sam mu uzeo, jer je retard!

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor:SD

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA