TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gagija Đoganija od početka rijalitija napadaju da ne zna da priča, da muca kada govori i da ne zna da odgovori na pitanja koja mu se postavljaju.

Možda denser nije znao najbolje da se predstavi za crnim stolom, ali jeste u produkciji kada je sklapao ugovor za ulazak u “Zadrugu 3”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, kako portal Espreso.rs saznaje, Gagiju je nedeljni honorar za učešće u “Zadruzi” bio 3.000 eura. Kada se uzme u obzir da je on imao svega nekoliko kazni, dolazimo do toga da će on od rijalitija zaraditi više od 100.000 eura.

Iako je u superfinalu izbačen prije glavnih favorita, ako se uzme u obzirpomenuti iznos, mogli bismo da zaključimo da nije osvojio glavnu nagradu i pobjednički ček, ali je sigurno više zaradio u “Zadruzi” od svih onih koji su bili ispred njega i imali su daleko više glasača.

Izvor: Informer

OVAKO JE BRENDON IZGLEDAO PRIJE SVIH OPERACIJA, PRAVA FRAJERČINA, ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM: Deformisao lice skroz, niko ne vjeruje da je to ON

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Branislav Radonić, Brendon, rijaliti učesni, objavio je fotografiju od prije 15 godina, tako da njegovi pratioci na društvenoj mreži mogu vidjeti kako je izgledao prije svih zahvata na licu. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA – Ja prije 15 godina – napisao je rijaliti učesnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA