TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Popularan rijaliti “Zadruga 3” završen je pre samo četiri dana. Ipak, već se priča o budućim takmičarima četvrte sezone, koja će početi sa emitovanjem u septembru.

Nakon Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića koji su potpisali ugovor za ulazak u pomenuti rijalitiji, došli smo do saznanja ko će se sa njima naći u Bijeloj kući.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedan od novih učesnika “Zadruge” biće bivši košarkaš Vasilije Ilić. On je nekada bio sportista, a u posljednje vrijeme se posvetio svojoj muzičkoj karijeri i želi posle rijalitija da se afirmiše kao pop pjevač.

View this post on Instagram

🍾💵

A post shared by Василије Илић (@vasko223) on

Medije je zanimalo da li ovaj budući zadrugar možda zna neke bivše učesnike ovog rijalitija:

– Znam Đeksona, Minu, to su mi drugari. Upoznao sam Vojketa, Saru i Filipa Reljića, Filipa Đukića. Inače, Sarina mama Indira i moj tata su prijatelji iz detinjstva – otkrio je budući zadrugar, a kako će se pokazati pred svetlima i kamerama Bele kuće, ostaje da vidimo.

Pored Vasilija, u ovaj rijaliti ući će i pjevačica Ivana Šašić, koja se već oprobala u rijalitiju “Farma 6”, 2016. godine.

Ona je svoje pratioce na društvenim mrežama obavestila o svom ulasku sljedećom fotografijom.

Podsjetimo, Ivana ima sinove Stefana i Nikolu iz vanbračne zajednice sa austrijskim biznismenom srpskog porijekla, a prije tri godine sudbonosno “da” izgovorila je dugogodišnjem partneru Bojanu Simiću.

(Alo.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA