TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Paula Hublin i Fran Pujas obnovili su svoju vezu i nastavili tamo gdje su stali, nakon što je raskinula sa Tomom Panićem koji ima ženu i dijete napolju.

Mnogi su i prije nagađali da njihova ljubav nije prestala, dok neki i dalje misle da se radi o igri, kojoj je kraj nepoznat. Povodom toga, ali i njenog cjelokupnog učešća u “Zadruzi 4” oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zaista ne znam šta da kažem, vjerujte mi. Nisam ni ispratio, samo su me juče zvali da mi kažu da se ponovo ljubaka sa nekim. Meni nije prijatno da to gledam i slušam o tome. Iznenađen sam, zaista, kao i svi – počeo je Matija.


Na pitanje da li više podržava njenu vezu sa Franom ili prethodnu, sa Tomom Panićem, on je bio iskren:

– Ma, kakvi, ne podržavam ni ovu. Od dva zla izabrala je… Vidjećemo manje ili veće. Ne vjerujem da se radi o igri, jer, ako je dogovor sve, a došlo je do onakvih uvreda, onda su oni zaista za Holivud! Čujem poslije Tomu kako komentariše šta i koliko puta. Ja zaista ne vjerujem da se desilo bilo šta ozbiljnije između njih, jer zna da joj to ne bih oprostio. Prešao bih kapiju i istukao je na mrtvo ime! –

– Slušao sam je dok je pjevala pjesmu Zorice Brunclik. Ona toliko lijepo pjeva, ne znam zašto se ne fokusira na to. Da prestane da sramoti porodicu. Zaista sam mislio da je tada došla sebi i onda se desi pomirenje sa Franom – dodao je on,prenosi ALo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA