TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivši zadrugar suočio se sa velikim problemima, a nakon saobraćajne nezgode, uslijedila je i javna prevara verenice, što mu sve teško pada.

Nakon što je Maja Marković nazvala svog vjerenika Jovicu Putniković bivšim verenikom, stupili smo u kontakt sa njim kako bi dobili njegov komentar. Jovica nije krio da se osjeća loše zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo, tokom koje je zadobio mnoge ozbiljne povrede, ali i aktuelnih dešavanja u “Zadruzi”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

I ja na nju gledam kao na bivšu vjerenicu. Neću joj tražiti prsten, neka joj ostane. Nemam komentar na to, ona sada ima neki svoj put. Ja sam u kontaktu sa njenim roditeljima, oni ne mogu da je podrže. Otac je rekao da bi trebalo da porazgovaramo, ali ne, ja ne mogu da pređem preko ovoga – započeo je Jovica.

Odmah smo ga potom upitali da li mu Maja nedostaje u nekom periodu, a on nam je otrkio da je postao potpuno ravnodušan, ali i da je pre nekoliko dana odgledao klip na kom se Markovićeva ljubi i mazi sa novim dečkom Alenom Hadrovićem, pa nam je prepričao kako se osećao u tim trenucima.

– Nemam nikakav osjećaj, bilo mi je teško tokom početka, kada je sve to počinjalo, ali sada sam ravnodušan. Da je sretnem na ulici rekao bih joj:”Ćao”. Sa njenim bratom sam u kontaktu i sa ocem, kad god budem u mogućnosti ću se čuti sa njima, jer su oni super ljudi, i ona je super djevojka bez obzira na sve što se desilo, nju je sve to poijnelo. Takav je bio dogovor unaprijed smo se dogovorili šta će se desiti, znala je da ne bih prešao preko tih stvari. Gledao sam njihove klipove dok se ljube, smejao sam se i kažem: ,,Čovječe, kao da su godinu dana zajedno”, kao da je ne znam kakva ljubav. Imam periode dana kada sam nakljukan lekovima, pa se nasmijem tim klipovima – ispričao je Putniković.

Za kraj smo ga upitali da li bi se borio za Majinu ljubav ponovo, ukoliko bi ona odlučila da stavi tačku na odnos sa Hadrovićem, a on je svojim odgovorom definitivno stavio tačku na njihovu priču.

-Ne bih se borio, nema ni 0,00001 % šanse za to. I to ne zato što je uradila to, nego što sam ja napolju povrijeđen, a ona je skakala od sreće što je ostala unutra kada je bila nominovana – završio je Jovica.

(Pink.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA