TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović, višestruki zatvorski povratnik, a aktuelni zadrugar, prije dva dana se pred milionskim auditorijumom, zakleo da će ubiti Staniju Dobrojević, te da je spreman da zbog tog djela ide u zatvor.

– Kunem se u svoje dvoje djece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini, što mi je spomenula djecu! Ubiću je, pa makar po cijenu da idem na robiju i provedem 40 godina tamo – rekao je za crnim stolom Kristijan Golubović, dok su ga ostali zadrugari gledali u šoku i nevjerici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kriminolog Zlatko Nikolić je za “Alo” rekao da ove prijetnje nisu naivne, te da nadležni organi moraju da odreaguju.

– Ako mene pitate, on je već trebalo da bude uhapšen! Već nedjelju dana priča zadrugarima u kojim je sve kriminalnim radnjama učestvovao, kako ima pancir, pištolj, obezbjeđenje… Tada je još tužilaštvo trebalo da reaguje i da uđe i uhapsi ga! – rekao je Nikolić, pa dodao:

View this post on Instagram

Nisam verovala da cu biti prinudjena da ovako nesto okacim na svoj profil, ali nazalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod naseg naroda, nase drzave, naseg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji nacin javno preti SMRCU?!!! Pre 5 godina me je ovaj covek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i cutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRCU, DRZAVO REAGUJ?!!!! DOSTA VISE!!! Osim toga sto cu podneti krivicne prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi vec da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni soubiznis, ovo je MOJ ZIVOT I MENI SE VECERAS JAVNO PRETILO SMRCU!!!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

– Odakle njemu pištolj?! One je povratnik sa kriminalnim dosijeom i nema nijedan osnov da legalno posjeduje oružje – objašnjava kriminolog.

– Da li je on lažovčina ili ne, sud treba da utvrdi, ali on za sve izrečeno mora da odgovara – ističe kriminolog.

(Alo.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA