TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U proteklom periodu, na “Pinku” su brojne poznate i nepoznate ličnosti potpisivale ugovor za novu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Među onima koje ćemo od 6. septembra gledati na imanju u Šimanovcima su i ljubavni par Anja Todorović i Jovan Cvijetić, poznatiji pod nadimkom Cvele.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Anja je poznata klaberka, a osim toga, ranije je bila angažovana i za više muzičkih spotova. A među spotovima u kojma se pojavljivala je i onaj za pjesmu “Titanik”, koju je snimio Marko Milovanović. Marko je inače bio učesnik rijalitija “Ljetnji kamp”.

Anja i Cvele su proteklog vikenda proslavili šest mjeseci veze, a u rijalitiju će imati priliku da pokažu gledaocima koliko su zaljubljeni jedno u drugo i da li će možda neki drugi učesnici uspjeti da im ugroze vezu.

Izvor:Republika

SANJA STANKOVIĆ POZITIVNA NA KORONA VIRUS, ODMAH SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Evo kako se osjeća sada, spomenula i Matoru

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Sanja Stanković oglasila se nakon vijesti da je preležala korona virus, te da je zbog toga nije bilo na društvenim mrežama, ali ni u javnosti. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Bivša učesnica Zadruge objasnila je na Instagramu zbog čega nije odmah obavijestila javnost o tome da je pozivitvna na Covid-19, već je ćutala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA