TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Siniša Kulić se oglasio za domaće medije, jer je bio vidno iznerviran navodima i tvrdnjama Hane Gvozdenović, koja je u emisiji ,”Zadruga – Izbacivanje” kod voditeljke Dušica Jakovljević, prema njegovim riječima, iznijela brdo laži:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Laže, nema izlaska bez prisustva roditelja, drugo, kaže da sam stajao desetak metara od kuće, to je isto laž! Ona nije bila maloljetna, nismo mogli da je sprečimo, ona je bila punoljetna. Kakva milicija, koji to rad policije ona dovodi u pitanje? Da je tukla, tukla je. Sreća njihova, Marija i Miljana nisu to htjele da mi kažu i bolje je to što mi nisu rekli- kaže Siniša i dodaje:

– Ja sam se toliko iznervirao tim lažima. Lažu, pa poreknu! Milica Kemez može da potvrdi ovo pred ulazak, na ulazu, Milica i ja smo pili kafu, on mi se javio kulturno, pozdravio sam ga. Ja ga nisam prepoznao, jer je oćelavio. Završili smo sa kafom, ja sam se pozdravio sa Milicom, pozdravili smo se kulturno. Ja ga nisam uznemiravao. – rekao je Siniša, pa dodao:

– Da smo napravili krivično djelo, policija bi nas sankcionisali. Miljana je tada imala 19 godina, bila je punoljetna. Maloljetno dijete smo puštali, kaže ona, ona jeste odlazila tamo, ali je bila kod našeg prijatelja koji je primio kao svoju kćerku. Jeste Miljana prolazila taksijem, sad ispada kako je Miljana nju udarila, što to nije rekla prije godinu dana, nego sada? Zašto je on ušao u rijaliti? Ko radi, on ne ulazi u rijaliti. Kada je mene pozvao prijatelj da dođem po nju, on je meni rekao da je ona toliko plakala i odvezena je u bolnicu. Ljudi su pozvali nas iz bolnice, da je bila toliko potresena, da je spavala i rekli su nam da je vodimo kući. Poslije toga, kada smo se doveli, Marija je pričala sa jednom našom prijateljicom da ide na ispitivanje, da je to ta kriza! Hana laže za sve pare. Samo bih je pitao kako je nije strah od Boga?! – izjavio je Siniša.

Izvor:Alo

ON JE SINOĆ NAPUSTIO ZADRUGU! IMAO JE NAJMANJE GLASOVA: Favorit otišao kući! ŠOK U BIJELOJ KUĆI

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Prethodne večeri na velelepnom imanju bilo je svega, od smijeha, šale, svađa, do suza. Međutim, jedan zadrugar je i napustio “Zadrugu 4”, odlukom vaših glasova je to bio Vasilije Ilić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA