TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Raskrinkavanje pred kamerama!

Filip Car ušao je u Rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti o svi aktuelnim situacijama u kojima se našao u posljednje vrijeme.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjetimo, Filip ima prisan odnos sa Aleksandrom Nikolić, ali i sa Minom Vrbaški.

Filip je ovoga jutra išao od jedne do druge, a onda ga je Aleksandra uhvatila zajedno sa Minom u garderoberu. Nakon toga joj se pravdao i poručio Nikolićevoj da mu javi šta je odlučila, da li su ili ne u vezi.

– Koliko sam ja mogao da primijetim ti si jedan veliki ljubavnik? – prokomentarisalo je Drvo.

– Ma ne, ja mislim da sam zaljubljen, ali neke stvari koje je uradila su me malo poljuljale, pa sam krenuo malo dalje. Ali biće sve dobro. Malo sam se previše sa Minom u neko druženje opustio, pa me je to malo poljuljalo, da ne znam šta bih i gdje bih, ali znam šta osjećam prema Aleksandri, Mina mi se samo svidjela kada je došla – rekao je Car.

– Dopada mi se Mina, zgodna je cura, ima neku posebnu energiju, ali mislim da ne mogu sebi dozvoliti neke stvari sa njom, jer ne bi bilo fer prema Aleksandri, jer stvarno sa Aleksandrom mi je lijepo. Ali ne odustajem prijateljski, bićemo dobri u tom prijateljskom odnosu, ne znam šta ona sama misli o tome. Ona je sama misterija, tako da je bolje da se ne petljam u dodatne probleme – tvrdio je Car, pa nastavio:

– Ja sam htio i očekivao kada je ušla, ja tada sa Aleksandrom nisam bio, bio sam razočaran, pa smo mi imali normalan odnos, ali mislim da je sve prelomilo kada je vidjela da pričam sa Aleksandrom na krevetu, od tad je počela mnogo da priča sa Anđelom, pa se onda desio Fran – pričao je Car.

– Šta bi se desilo kada bi od Mine dobio zeleno svjetlo? – upitalo je Drvo.

– Mislim da imam zeleno svjetlo kod Mine, kada bih prekinuo sa Aleksandrom, ne bi bilo problema kada bi se malo potrudio. Mina se meni sviđa, ali nemam osjećanja prema njoj, a prema Aleksandri imam osjećanja. Bolje da budem uz nju – odgovorio je Car.

Marko Janjušević Janjuš bio je sledeći zadrugar koji je popričao prvi put ove sezone sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu.

– Ulepšao si mi dan! Dobro je, hvala Bogu nije loše, kiša pada, ali se dobro osjećam! Svašta ima novo, što se tiče mog života, ne znam šta te zanima! Car me je oduševio i pre nego što ću da uđem u Zadrugu, rekao sam da me je mnogo puta spominjao. Pozitivan, razumemo se, volim tako te ljude koji su spontani i prirodni! Sa njim sam najbolji – rekao je Janjuš, a onda se dotakao odnosa sa Kristijanom Golubovićem.

– Ja sam sa svima dobar, dok me neko ne dira. Kada sam ulazio, govorili su mi da se ne svađam sa njim, njegove priče su mi najzanimljivije, i to je sve istina.

– Neću više da kockam, to sam obećao, neću ni tiket da odigram, a pogotovu ova g*vna, ovaj rulet, napatio sam se tu! Mučim se tu, i prokockam sve, sreća da sam. Ja jesam slobodan, ali imam neki drugi plan. Neću ništa da obećavam, ali drugi plan mi je da sebe pobedim u ovoj Zadruzi, da ne pravim sr*nja, prvo šta mi je rekla moja bivša žena je bilo: ,,Moraš da shvatiš da ne radiš stvari da bi se meni dopalo, moraš da shvatiš da imaš Krunu, koja ne bi volela da vidi neke stvari”. Neće se događati nešto što se dešavalo prošle godine, ne bih voleo da joj se priređuje nešto ružno, jer znaš kakva su deca – ispričao je Janjuš.

Potom je Janjuš i prokomentarisao razvod od Ene Janjušević.

– Mnogo toga se događalo, sve ću ispričati kako jeste. Razveo sam se pre pet dana, teško mi je iz nekih razloga koji su jasni svima, to je jedna žena koja je napaćena, pogotovu zadnje godine, koja je doživela nešto što nije zaslužila. Skoro sam shvatio da to nije lepo, da ne bih voleo ni meni tako nešto da se desi. Loše Drvo, baš! Ja sam nastavio posle Zadruge po starom, nisam razmišljao, skrenuo sam sa puta, sam sam kriv za sve, neću kriviti nikad druge. Žao mi je zbog njih, jer nisu krivi ni za šta – a onda i otkrio kako je njegova ćerka Kruna podnela sve:

– Kruna je odlično podnijela, inteligentno dijete, sve kapira, a ništa neće da pokaže sa tim. Kad god se nešto ružno kaže o meni, ona kaže da joj ne diraju tatu, osjeća sve, ali neće ništa da kaže. Ne postoji nijedna sekunda koju vidimo, njoj je sada bilo teško kada sam ulazio, bilo joj je najteže. Meni je kćerka jednom rekla kada sam joj rekao da moram ići na posao, ona mi je rekla: ,,Kakav je to posao da ti nikada nisi sa mnom, ni za Novu godinu, ni za moj rođendan”, ali eto Bože zdravlja, kažu da se muškarci promjene od 35. godine – ispričao je Janjuš na ivici suza.

Janjuš je i prokomentarisao kontakt sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković.

– Posl9ie Zadruge smo ostali u kontaktu, to je išlo putem koji nije vodio ničemu, ali više nismo u kontaktu i više nećemo biti nikada u životu. Sve je to, biću iskren, nagomilavalo, ne mogu da krivim nju za to, jednostavno ne može mene niko natjerati na nešto – ispričao je Janjušević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA