TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dvije kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik “Zadruge” u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima.

– Uzimao sam kokain, a umio sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi – kazao je Gagi jednom prilikom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život – priznao je denser svojevremeno, a naveo je i da je išao na odvikavanje od opijata, te da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.


Prošle godine je u emisiji “Amidži šou” kazao kad je počeo da se drogira.

– Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina… Tako kasno. Inače, prije toga sam živio totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to – priznao je Gagi.

On je prije nekoliko dana za “Blic” izjavio da mu je odmor bio preko potreban nakon učešća u rijalitiju.

– Nisam bio dobro poslije rijalitija, otišao sam na odmor da se oporavim. Poslije Lunine veridbe sam stalno nasmijan i raspoložen, toliko sam srećan da ne znam šta da kažem. Još malo ću da odmorim, pa se vraćam obavezama – izjavio nam je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA