TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Učesnik četvte sezona rijaliti programa “Zadruga” iza sebe ima dugogodišnji boravak iza rešetaka. Ovaj žestok momak je više puta hapšen.

Prema pisanju medija, Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Policija je toga dana zaplijenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane, prenosi Blic.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I prije ove kazne robijao je u Njemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi prije nego što je ponovo pao zbog droge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sada je internetom krenula da kruži Kristijanova fotografija iz zatvorske ćelije na kojoj on pozira pred objektivom. Na zvaničnoj Facebook fan grupi Zadruge, osvanula je fotka koja je pokrenula lavinu komentara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA