TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako zbog trudnoće ne bi trebalo da se izlaže stresu, Luna Đogani se navodno iz Beograda sklonila u Brus, rodno mjesto svog emotivnog partnera Marka Miljkovića.

Luna i Marko su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko mjeseci. Kod Nede (Markove majke) u Brusu je mirno, nema mnogo zaraženih, pa će moći oboje da se opuste. A izbjeći će na neko vrijeme i fanove i paparace koji ih uhode na svakom koraku, što Luni takođe smeta u ovom stanju ispričao je izvor za Star.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve svježe i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem u čemu su je oboje podržali. Svjesni su da je tamo najbezbjednija. Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče cijelu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i sin – dodao je izvor.

View this post on Instagram

?‍?‍?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on


Svi željno iščekuju rođenje bebe.

– Anabela se ne miješa više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svjesna je da je najbezbjednije da budu van Beograda jer korona sve više divlja – zaključio je izvor, a ova saznanja je Atijasova za isti nedjeljnik kratko prokomentarisala:

– Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se osjeća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA