TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški otvorili su dušu o svom odnosu, svađama i prepirkama koje su se dešavala u rijalitiju i istakli da su poslije izlaska iz Zadruge nastavili dalje zajedno.

Mensur Ajdarpašić je istakao da su njegov brat i majka prihvatili Minu i da nikada nisu davali izjave vezano za cijelu situaciju među njima, te da se iza svega krije prevara i da se neko predstavljao kao oni i davao izjave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Najvažnije je da nema svađa, rasprava, da sam ja njemu sve oprostila. Moja mama nas podržava, biće tu, nema šta da se miješa. Moj izbor je moj, a ona ga je prihvatila”, rekla je Mina koja je počela da priča kako je došlo do toga da Mensurova porodica govori protiv nje, pa ju je Mensur prekinuo:

foto:ATA Images

“Mina, o tome ću ja da govorim! Neko se predstavljao imenom moje majke i brata. Oni su govorili. Moji tvrde da neke stvari nikada nisu izgovorili. Imam i prepiske, to mogu da kažem. Majka me kritikovala zbog nečega što sam radio Mini i pitala me kako bi meni bilo da je njoj to neko radio. Ja se kajem, neću više to u životu uraditi.”

Mensur je dodao da se kaje zbog svađa i haosa u rijalitiju.

foto:Screenshot

“Život mi je prelijep napolju, ponekad je težak. Kajem se, žao mi je što sam na nuli. Bitno je da sam ostao zdrav, a para će biti”, kazao je Mensur.

Izvor: Kurir.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA