TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poznata rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora nakon samo šest dana po ulasku u rijaliti “Zadruga 4” uplovila je u vezu sa Hrvaticom Monikom Horvat.

Iako je Jovana često isticala da još uvijek nije preboljela bivšu djevojku Sanju Stanković, ona joj je brzo našla zamjenu, a sada je Sanja otkrila svoje mišljenje o novoj Matorinoj romansi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Što se tiče njih dvije stvarno im želim sve najljepše. Stvarno nemam nikakav problem što su se one smuvale. Meni smeta samo što oni mene spominju. To je jako ružno. Baš sam videla jedan klip na kome Monika kaže: “Zamisli da uđu moj dečko i Sanja”, a Jovana je prokomentarisala: “Ma, boli me uvo ko će da uđe”. To mi je jako ružno zato što smo Jovana i ja ostale u korektnom odnosu i prije nego što je ona ušla u “Zadrugu” ja sam joj poželjela sreću. To je ono što mi je zasmetalo – kaže Sanja za pa dodaje šta joj je još zaparalo uši.

– Smeta mi to što Jovana mora da opravdava svoje buduće postupke time što govori da sam ja nju htjela da ostavim još ranije, ali nisam, kao mogla, i da je meni ona postala navika. To je ono što mi je napravilo problem u glavi, a ne njihova veza. Nema potrebe da me miješa i da priča neke gluposti. Ako je već ušla u vezu, neka uživa u vezi, a ne da spominje mene i pravda svoje buduće postupke time što sam ja možda nešto uradila ili nisam uradila – kaže Stankovićeva, pa se osvrće na raskid sa Jovanom.

– Ja sam rekla Jovani prije nego što je ušla u rijaliti , pričale smo na temu da nam je krivo što nismo dale šansu jedna drugoj. Ali nismo dale šansu, jer ona kada je izašla iz “Zadruge 3”, nije apsolutno ništa uradila kako bismo se ona i ja pomirile. Bio je taj jedan ručak kada smo porazgovarale, kao i kada mi je poslala flaminga kada sam imala koronu i to je sve. Ništa nije učinila po tom pitanju da se ona i ja pomirimo, tako da, meni ne može da zamjeri ništa. Jedino što je radila, kukala je i plakala po emisijama i govorila kako me voli i hoće da se pomiri sa mnom… Ja sam se ohladila od cijele te priče. Ali da, krivo mi je što nismo dale šansu jedna drugoj. Ali sada sam vidjela sve. Ušla je u “Zadrugu” i poslije pet dana se smuvala sa drugom djevojkom, šta da mislim. U glavi mi je rebus – kaže Sanja pa ističe da joj je Monikino ponašanje čudno, te da je podsjeća na nju u “Zadruzi 1”.

– Monika mi je slatka djevojka, ali njen način na koji “igra rijaliti” mi je malo smiješan. Ja gledam nju, ali kao da vidim sebe! Ponaša se kao ja u “Zadruzi 1″. Ima iste riječi, isto ponašanje, iste želje, sve slično radi kao što sam ja. To mi bude pomalo čudno i razmišljam, jel moguće da je Jovana smuvala našeg fana?! – govori Sanja kroz smijeh.

Budući da je sama istakla da je Monika u nekim postupcima podsjeća na nju, odgovorila je da li je baš ta sličnost i privukla Matoru.

– Da li ona podsjeća na mene ili se namjerno ponaša kao ja, ja to stvarno ne znam – kaže Sanja.

Kako su neki od ukućana “Zadruge” komentarisali da je Monika ušla u vezu sa Jovanom zarad marketinga, Sanja je rekla šta misli o tome.

– Postoji jedan klip gde je Monika šapnula Jovani: “Rekao mi je Mića da će me veza sa tobom dovesti do pobjede”, na šta joj je Jovana rekla samo “Znam, znam”, kaže Sanja i ponovo kroz osmeh dodaje:

– Meni je smiješna cela ta priča, ali ja svakako njima želim sve najbolje – a za mogućnost pomirenja sa Jovanom, po njenom izlasku iz rijalitija, kaže:

– Svako je nastavio da živi svoj život. Ona će biti tamo vjerovatno djeset mjeseci, a to je dug period – rekla je Sanja koja dodaje da nema novu ljubav još uvijek, kao i da za sada ne planira da se posveti muzičkoj karijeri, bar dok se stanje sa koronavirusom ne stabilizuje.

kurir.rs/objektiv

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA