TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Svako od nas ima grijehe koje nosi na plećima i svako od nas će odgovarati pred Bogom za ono što je učinio ili nije učinio – rekao nam je Sloba
Pjevač Slobodan Radanović dan kasnije, 22. juna, proslavio je 30. rođendan, a mnoge njegove želje ostale su neostvarene. Radanovićeva djevojka Jelena Đuričanin redovo odlazi u pjevačev rodni Zrenjanin, a on nam je otkrio kako se Jelena slaže sa njegovom majkom Draginjom i sestrom Miljanom.

– Ona se tamo već odomaćila (smijeh). Majka i sestra su prezadovoljne Jelenom, super se slažu, mnogo mi je drago zbog toga. Prvenstveno, to je jedna od bitnijih stvari, da neko ko odgovara tebi, da se lijepo slaže sa tvojim najbližima – ispričao je pjevač i otkrio nam svoje neostvarene želje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kakav bi to bio život da ti se sve želje ostvare. Naravno, postoji mnogo želja. Dao bih sad 10 godina, 10 rođendana da mogu da vratim svog oca nazad, da bude večeras sa nama ovdje – rekao nam je Sloba vidno tužan.

Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar nisu u kontaktu, a kako je pjevačica ranije izjavila da je Sloba “mrzi”, pitali smo ga kakva osjećanja ima prema Kiji.

Mržnja u meni kao emocija ne postoji, ne samo za nju, nego za bilo koga drugog, a ponajmanje za nju. Naravno da je ne mrzim. To je sve moja prošlost, jednostavno, prešao sam preko svega toga, moj život je otišao u nekom drugom smeru, ne razmišljam više o tome, niti preterano vodim računa. Želim joj sve najlepše u životu, da se usreći što pre – rekao je pevač.

Sloba je prokomentarisao turbulentan odnos Anabele Atijas i Lune Đogani, i smatra da je vreme da se Luna nakon treće sezone rijalitija izdigne iz priča koje je povezuju sa Zadrugom 1.

– Ne želim da se uplićem i da se mešam. Voleo bih da se to izgladi, da svi budu, složni, srećni, zadovoljni… Naravno da jeste zaslužila i ona da se izdigne iz cele priče. To je normalna stvar. Najlakše je osuđivati nekoga, svako od nas ima grehe koje nosi na plećima i svako od

Izvor: telegraf.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA