TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nije im bilo dobro!

Kada je videla svoje brojne životne uspomene, Ana Korać nije uspjela da suzdrži suze dok je gledala posljednje fotografije sa ocem, ali i ostala bez teksta kada je ugledala snimke sa Markom Janjuševićem iz “Zadruge 1”, kada se bili isuviše prisni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

foto: Pintscreen

Vidjeli ste posljednju fotografiju sa tatom, to me je najviše pogodilo. Sve ste vidjeli, ista sam kao kada sam bila mala. Vidjeli ste moje prijatelje, slike vjeridbe, mog doktora, Dejana i Dalilu, kada smo se vidjeli prije “Zadruge 3” – rekla je Ana.

Zadrugarka se osvrnula na odnos sa Markom Janjuševićem, koji je i tada bio oženjen.

foto: Printscreen

To ne može da se poredi! Ja nisam znala gdje sam došla, kako sve ovo izgleda. Stvarno je bilo preiskreno sve što smo radili, ja zaista imam najdivnije uspomene, uvijek ću pamtiti tu “Zadrugu 1”. Janjuša također, zaista sve lijepe uspomene – tvrdila je Koraćeva.

To je prošlost, ovo je sadašnjost. Nemoj da se smiješ, Janjuše, da ne bi poslije snosio posljedice – odbrusila je Maja Marinković.

foto:Printscreen

Ana i ja smo provodili mnogo vremena, ali to je bilo prije dvije, tri godine. Nismo se nijednom posvađali, bili smo nerazdvojni, ne bih se vraćao na to – prokomentarisao je Janjuš.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Izvor: Pink.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA