TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tokom današnjeg porodičnog sastanka, Filip Car obrušio se na Paulu i Frana.

On je imao primjedbu na Frana Pujasa i Paulu Hublin po pitanju kreveta, koji je još od useljenja njihov. Po njegovom mišljenju njihov krevet je prevelik za njih dvoje, dok se Pop i Elena muče u manjem krevetu pored njih dvoje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Zamafijao si previše. Ti i Paula dolazite iz istog mjesta kao i ja, trudio sam se da vam olakšam boravak ovdje, dao sam vam bračni krevet, stavio vaše slike iznad kreveta. Upoznali smo se ranije. Podržao sam vas, a ti ovako! – rekao je Car.

– Toliko mozga nemaš, da Pop i Elena spavaju u malom krevetu, a ti sa 16 kila, i tolikim krevetom, ne vidiš susjeda pored sebe, i nemaš mozga da kažeš da se zamijenite sa mjestima – dodao je Car.


foto:Printscreen

– Paula bez mozga kaže:”Aleksandra može da legne pored Frana”. Nije mi jasno, šta to znači? Tebi Frane to treba da bude uvreda! Tebi djevojka namješta drugu djevojku. Nemoj biti žena. Ideš na reciklažu za sedmicu dana. – dodao je.

Fran je ćutao, ali je zato Paula odmah skočila u njegovu odbranu.

– Od danas više nemate krevet, ja ću vam ga oduzeti. Zamolio sam ljude da vam ustupe krevet. Ja sebi vrijeđam inteligenciju zbog vas! – dodao je Filip.

Car je izjavio da će se kad tad sa njima pomiriti, i da je čovjek koji prašta, ali da neće zaboraviti ovo što su mu priredili. Iako je pokušao da smiri strasti, svađa se ipak nastavila, a Fran je izletio iz Bijele kuće.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Izvor: Srbija danas

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA