TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stefan Karić napominje da za enterijer porodične vile uopšte nije bio zadužen, kao što je izabranica njegovog oca Osmana, ali i njena majka. Svojom teritorijom smatra šank, gdje zna da provede vrijeme s društvom, a u kupatilu se, kaže, najviše odmara – i to u kadi. Još uvek umoran od rijalitija svakako nije imao problem da zađe u svaki deo kuće, te otkrije mnoge tajne koje ona krije.

“Malo sam neispavan, ali odlično se osjećam”, počeo je on, sprovodivši ekipu domaćih medija o dnevnog boravka, gdje najčešće obavlja ozbiljne razgovore s ocem: “U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Rijetko kada baš tu provodim vrijeme, ali kada je nešto delikatno, ovdje sastančimo”, kaže Karić, koji rijetko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju”, izjavljuje bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera: “Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovde sve knjige koje vidite. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvek opušta”, kaže Stefan.

View this post on Instagram

Hermano te ama 🤣

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

S obzirom na to da se na većini komoda i stočića u okviru kuće nalaze šoljice za kafu – evo da li imaju neku posebnu simboliku, kao i da li je ljubitelj kofeina.

“Neke šoljice su donesene sa putovanja, mislim da je jedan paket baš iz Sarajeva. Nisam tip koji voli da pije kafu, jedno vrijeme sam volio nes sa društvom da popijem. Postoji dosta antikviteta u domu”, iskreno govori Karić, kojem je šank omiljeni dio u prostoriji.

“Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Par puta sam imao te periode, kuća je zahtjevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sjednem sa svojim društvom, popijemo koju. Ali najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću i da tamo pravimo potpuni rusvaj”, priznaje bivši zadrugar, koji zatim pokazuje i specijalni dio koji je služio za praćenje rijalitija dok je on bio u njemu.

View this post on Instagram

😬

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

“Ovdje se najviše gledala ‘Zadruga’. Kristina i Osman su stalno pratili moje korake tokom učešća u rijalitiju. Zamerali su mi ishitreno ponašanje i riječi koje sam pogrešno izgovarao. Toliko dobro znam svog oca, tako da sam bio siguran šta njemu smeta, a šta prija kada je moje učešće u pitanju”, iskreno govori Karić, koji je zatim otišao na sprat do kupatila i svog garderobera.

“U kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem sve šta mi treba i gotov sam za tili čas”, govori on.

Stefan se osvrnuo i na čuveni bazen, o kojem se dosta pričalo dok je boravio na rijaliti imanju u Šimanovcima.

“Nevjerovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovdje najviše uživam, opuštam glavu i mozak. Uživala je i moja bivša djevojka Ivana Šopić, doduše par dana, ali svakako je uživala ovdje i provodila vrijeme. Biće žurki na bazenu, tek je sad počelo ljeto i život nakon ‘Zadruge”, zaključio je on.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA