TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović izveden je juče iz rijalitija “Zadruga” i odveden u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi zbog prijetnje smrću Staniji Dobrojević i njenoj porodici!

Žestoki momak stigao je u podne kod tužioca. Tamo se, međutim, zadržao svega 15-ak minuta jer, kako prenose domaći mediji, nije želeo da priča bez svog advokata, pa je novo saslušanje zakazano za sutra.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan će biti saslušan jer je javno zaprijetio ubistvom starleti zato što je pričala da ćerka zapravo nije njegova.

– Zaklinjem se u svoje dvoje djece, ubiću Staniju Dobrojević lično ili će to uraditi neko od mojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini zato što mi je uvredila dijete. Uradiću to po cijenu da robijam 40 godina! – rekao je nedavno Kristijan. Tu se nije zaustavio, već je zaprijetio i njenoj porodici.

– Stanija je pisala po društvenim mrežama sve i svašta. To su vidjeli moji prijatelji, odmah su me pozvali i rekli su mi: “Brate, da li da odemo u Rumu i da joj kevu i brata isječemo na komade?!” – rekao je Kristijan u rijalitiju, ne otkrivajući šta im je odgovorio.

Kako prenosi “Informer”, Stanijina porodica uveliko dobija prijeteće poruke od Golubovićevih prijatelja, koji im poručuju da će ih raskomadati ako starleta uđe u “Zadrugu 4”. Zbog toga će Stanija sledeće nedelje doputovati iz Amerike i planira da odmah ode u tužilaštvo.

– Stanija je trebalo da uđe u rijaliti prije nekoliko nedelja, ali zamolila je produkciju da prolongira ulazak jer se ne osjeća bezbjedno. Ispričala mi je da su Kristijanovi ortaci isekli gume na automobilu njenog brata u Rumi! U međuvremenu je njena majka dobila prijeteće poruke da će nju i njenog sina isjeći na komade ako Stanija uđe u ‘Zadrugu’, a u potpisu je bilo Kristijanovo ime! Zato će Stanija pravo sa aerodroma otići u tužilaštvo kako bi podnijela krivičnu prijavu protiv Kristijana – kaže izvor blizak starleti.

(srbija danas)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA