TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Otac i kćerka zaratili!

“Da li si ti nagovorio Erminu da pokuša da pomiri Marka i Lunu?” – pročitao je voditelj Milan Milošević novo pitanje za Gagija Đoganija u večerašnjem izdanju emisije “Pitanja gledalaca”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ne, ja nemam pojma. Niti sam pričao, niti mi je palo na pamet. Vidim da Ermina ide preko Marka, preko Lune, ja sam riješio da ne ulazim u tako nešto. Čuj, nagovorio?! Nisam nagovorio. Što se tiče Lune, ja sam riješio šta ću da radim sa Lunom. Imam rešenje za nju. Neću da kažem kako će ići – rekao je Gagi.

– Dok boravi u Zadruzi imam rešenje za nju, a ona neka se druži sa Erminom i neka sluša Erminu. Ja ne krviim ništa Erminu, ona to radi zato što želi da sve bude kako treba. Mislim da ne treba to da radi. Smatram da Luna griješi. Luna je takva da ne voli da prima kritike, da je niko osuđuje i samo hoće da sluša bajke. Ja kažem da je kriva Luna, ne ti Ermina – dodao je Gagi.

Printscreen TV PINK

– Kad god je djevojci teško, ja ovdje nemam drugog posla, nego da gledam šta ko radi – rekla je Ermina.

– Kog posla? Kog posla? Da li si ti realna djevojko? Kog posla imaš ti? Ti imaš posla? Ustaješ, miješaš se kod svakoga, ulaziš u moje proodične probleme opet, s*reš… Luna, ti si naivna, ne znaš o čemu se radi. Djevojka mi je prije par dana rekla: “Meni je ovdje posao da komentarišem sve zadrugere i hoću da vas sve komentarišem”, šta to znači? Hajde neka se po svima nama pos*re! Luna, što ti nisi sa mnom pričala o tome? Zato što ne želiš da slušaš kritike. Ohladi se malo. Djevojko, malo uključi mozak – rekao je Gagi.

– Strašno, kakvu kćerku imam ne mogu da vjerujem! Koji su to pozeti Luna? Ona može samo da te sroza i napravi problem. Bolje sjedi sama. Luna sada patetiše i sve što priča nema blage veze . Luna ja ti nisam zadrugar, dok ja pričam ti ćutiš – nastavio je Gagi da priča Luni, pa joj se unio u facu.

Cijelu raspravu pogledajte u videu:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA