TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Istog dana je puštena iz bolnice.

Bivša učesnica treće sezone ”Zadruge” Milica Kemez rano jutros imala je operaciju nosa na jednoj klinici u Beogradu, a istog dana puštena je kući. Bivša zadrugarka oglasila se za Pink.rs, te je otkrila zbog čega je korigovala nos, ali i kako se sada osjeća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ja nisam htjela da se to zna… Ja sam kao dijete lomila nos dva puta. Kost je srasla i ja sam imala problema sa disanjem. Uvek me je nervirala ta kost koja je srasla. To se nije mnogo vidjelo, ali sam ja primjećivala i smetalo mi je. Operisala sam se u 8 ujutru i već posle 15h su me pustili da izađem – kaže Kemezova za Pink.rs i dodaje:

Pink.rs

– Imala sam i tu devijaciju, nisam mogla lijepo da dišem… Svakako mi je i estetika bitna, ali sam se operisala iz oba razloga. U ponedjeljak treba da vadim tampone, u subotu skidam tu masku i flastere. Na sreću, moja koža se brzo regeneriše, tako da ne bi trebalo da bude problema. Sve je prošlo bez komplikacija, na sreću. Nekim devojkama se zatvori oko, budu u podlivima… Moj doktor je mnogo dobar i sve je u najboljem redu. Ja sam se generalno mnogo plašila operacije, stresirala sam se i već tri puta sam otkazivala operacije iz tog velikog straha, ali sam sada konačno odlučila da to uradim. Nadam se da će biti lijepo – rekla je Milica za naš portal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA