TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Otkako je ušao u Bijelu kuću, Kenan Tahirović je privukao veliku pažnju domaće javnosti, ali i svih zadrugara. Vremenom su ga gledaoci upoznali kao kulturnog, lijepo vaspitanog i finog mladića, lijepih manira, koji se sa poštovanjem ophodi prema svojim cimerima.

Nedavno je Kenan pokazao simpatije prema pevačici Rialdi Karahasanović, sada su stupili u kontakt sa njegovim rođenim bratom Edinom, koji je iznio svoje impresije o učešću svog mlađeg brata u rijalitiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mogu reći da sam kao stariji brat i više nego ponosan na njegovo ponašanje i siguran sam da bi i naša zvezda vodilja, odnosno naša majka, bila preponosna na njega – rekao je Edin na početku razgovora.

On je priznao da je Kenan pomalo neaktivan, ali da je njegov karakter takav, te da se maneken i ubuduće neće svađati sa svojim cimerima.

– Posmatrajući ovako sa strane, mnogi smatraju da bi on trebalo da se “aktivira”, ali on nikada nije bio osoba koja ima tu potrebu da se ubacuje u prvi plan, a pogotovo ne sa nekim konstantnim prepiranjem ili još gore vređanjem drugih ljudi. Mislim da je mnogo bitnije biti dobar čovjek i to i ostati u svakoj situaciji u kojoj se nađemo u životu. Jako sam srećan što on baš to uspijeva pokazati svim gledaocima i nama bližnjima – naveo je Kenanov brat.

Tahirović je prokomentarisao i zbližavanje njegovog brata sa lijepom pevačicom Rialdom Karahasanović, te je istakao da Rialdu poznaje odranije, ali i da će dobiti njegovu podršku ako stupe u vezu.

– Što se tiče Rialde, ja nju lično poznajem jer imamo mnogo zajedničkih prijatelja, i više puta sam bio na njenim nastupima u Sarajevu. Imam najljepše mišljenje o njoj, ali da li njih dvoje sada vidim u nekoj ljubavnoj vezi, to ne mogu reći. Mislim da je teško nama napolju da shvatimo taj neki pritisak i usamljenost u Beloj kući i držim se one “neka ljubi ko god koga hoće” i ako je to ono što oni žele, od mene imaju punu podršku – rekao je Kenanov brat za Pink.rs.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA