TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ljiljana Stevanović Lili, nekadašnja inspektorka, prije nekoliko dana ispričala je Mariji Kulić da je uložila preko 20.000 evra u estetske korekcije.

Ona je tad progovorila da je sa 35 godina počela sa botoksom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na vrijeme sam rešila da se sređujem kod hirurga, ali i da radim manje korekcije na tijelu i stavljam silikone. Nisam bila zadovoljna, pa sam povećala grudi, a onda i usta – ispričala je ona, kako prenosi “Star”.

– Ni nos mi nije bio baš savršen, pa sam ga smanjivala. Istetovirala sam obrve jer volim da budu malo jače, a nedavno sam uradila i ove popularne mačkaste oči. Jedino mi brada ne izgleda baš savršeno jer imam proširene pore, uvijek mi djeluje nekako smežurano.

– Bockam bradu do besvijesti, ali ne vrijedi, ne pomaže ništa. Ja, inače, ne volim da pričam o tome, o tim operacijama, sad si me malo zatekla, pa sam ti sve ispričala. Mnogi mi kažu da sam bila mnogo ljepša prije operacija, ali ja sam ovako zadovoljna – dodala je ona.

Evo kako je ranije izgledala:

“Ljiljana je jedna jednostavna žena, radila je u policiji prije 15 godina, od tada je radila pomalo, znaju je ljudi po gradu. Ne interesuju je mišljenja drugih, korigovala je lice, i sad mnogi ni ne vjeruju da je radila u policiji. Nikada mi nije pričala o poslu, nije željela da otkriva detalje jer je ipak policija u pitanju”, rekao je Ljiljanin sin Dimitrije.

“Ona je tek nakon što je završila profesionalnu karijeru počela sa operacijama. Dugo ulaže u to, to je godinama njegovano, održavano. Rijetko je da neko ima majku koja tako izgleda, ona ipak ima 54 godine. Cijeli život se njeguje, uvijek hoće da izgleda ljepše, bolje, i traži muškarca koji to može da pokrije, nekog ko će stati iza nje, ko će to moći da joj ispuni što voli. Radila je u policiji, ali je bila dobra, nije bila stroga, sve moje želje je ispunjavala, ona je dobar policajac”, dodao je on u “Premijeri”.TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA