TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovo zaista nema smisla!

Tokom emisije Pitanja gledalaca, Darko Tanasijević je upito Ivana Marinkovića zašto je promijenio svoj stav i odnos prema Divni DNK.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Šta je to Divna uradila kad si promijenio mišljenje o njoj? – glasilo je pitanje.

– Primijetio sam lijenost. Sjećam se na početku dok je Marko bio tu, nije htjela da kuva, rekla je da ne zna da upali ringlu, pokazali smo joj, nije ga koristila. Primijećujem danima da samo sjedi na krevetu, kulminiralo je kad sam vidio da je samo tog dana kad je Tamara postala vođa uzela da oriba kuhinju, pa je počela da kuka ”jao ne mogu to” da bi dobila 5 hiljada dinara – rekao je Ivan.

– Primeijćujem da je kvarna i namazana, konkretno sam video to da je tog dana jaukala ovuda. Primijećujem da je izuzetno lijena, sedi samo na krevetu – dodao je.

– Ako je iko čista duša u ovoj kući to je Divna – dobacila je Zorica.

– Iskreno baš me zabole ona stvar šta ko misli. To što sjedim ja na krevetu imam svoje razloage, nedostaje mi svoja porodica.. Kad neki put ne želim da se družim, to je zbog sebe. Moja familija zna kakva sam, a ljudi šta ovde govore mene baš zabole. Ja ne gledam ko će meni da da kakav budžet – rekla je Divna.

– Ivan kad vidi da je neko potencijal za rijaliti on toliko ima želju da ih stavi na mjesto, nevjerovatno. Ne bih ja da komentarišem, a što se tiče Divne mislim da hoće malo da je razdrma – rekao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA