TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vjeridba Lune Đogani i Marka Miljkovića odjeknula je u Srbiji potpuni “break news”. Skoro da niko iz njihovo okruženja to nije očekivao jer su otpočetka imali turbulentnu vezu. Ipak, romantična veridbu prisustvu najbližih, osim Anabele, odigrala se u restoranu, a budući mladenci od tada ne prestaju da prave planove.

Luna je otkrila da uveliko pričaju o svadbi, ali i da tačno zna kakvu će vjenčanicu nositi:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ja odmalena imam u glavi kakvu vjenčanicu želim, ja ću da je sašijem i ona će da bude savršena za mene. Biće dugačka, zapravo, imaću dvije: onu za parti i onu za pred oltar. Već je to godinama u mojoj glavi, sigurno četiri godine razmišljam o tome.

Anabela je nju rodila sa 24 godine, pa i Luna planira da bude mlada mama

– Naravno da je to u planu, ali to nije do nas, već do Boga, ako da, a daće sigurno – priča Đoganijeva.

– Meni je drago da sam je vjerio preij nego što je ostala u drugom stanju, da ne bude vjerio sam je zato što je zatrudnjela – istakao je Miljković, sa čim se slaže i pevačica.

– I meni je baš drago što smo sve po redu, ne žurimo nigdje, život je pred nama.

Oni tvrde da se ne svađaju kao u rijalitiju.

– Možda se malo sporječkamo oko kućnih poslova, ali te svađe iz “Zadruge” i ove napolju nemaju veze sa vezom. Mi se posvađamo i pomirimo posle 15 minuta i ko da se nikad nismo svađali, više je to rasprava ko je gde šta ostavio u kući i šta treba da se uradi.

Zbog njihove vjeridbe internet se usijao, a bilo jei onih nevjernih Toma.

– Ne razmišljamo o hejterima, to su sve naši fanovi. Čim njih interesuje naš život i prate nas u stopu, to su sve naši fanovi – rekli su uglas.

Luna je prije 4 godine pozirala u jednoj vjenačncii i svi se pitaju da li će biti sličnog kroja:

(Blic.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA