TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U sinoćnoj emisiji “Životne ispovijesti sa Milanom”, Snežana Ojadanić je ispričala svoju tešku zivotnu priču, a zadrugari su to komentarisali.

– Ja ne želim da ispadnem žrtva, ja želim da provjerite gdje, kako i sa kim idete uvijek, to je moja poruka svim djevojkama – rekla je Snežana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon Snežane, ustali su pojedini zadrugari da prokomentarišu njenu priču.

– Ovo su situacije koje samo majka može da preživi. Ja sam se razboljela u šestom mjesecu trudnoće, početak raka sam imala, svjesno sam potpisala da cu roditi svoje dijete. Majka jedina zna kako i šta prolazi. Onog koga krvlju rađaš, ti se boriš za njega – rekla je Ivana Šašić.

– Meni nije jasno, kako si smela opet da uđeš u neku kuću? Ja po prirodi jesam mnogo nepovjerljiva. Ne znam kako si mogla da odeš tamo – rekla je Marija, nakon što je pustila suze poslije svih priča i ovo pitala Snežanu.

– Ja sam morala da idem da se borim za sebe, nisam smjela da kažem da sam trudna, jer će možda da me ubiju tamo pa sam ćutala – rekla je Snežana.

Printscreen

– Mene je jedna moj dobra prijateljica zamolila da čuvam Snežanu, i ja sam nešto načuo i vjerujem joj i ti si jedna hrabra žena! – rekao je Mića.

– Generalno kad čujem da jedna majka ima takvo iskustvo, meni bude jako krivo i teško, jer znam šta je moja majka radila za mene. Majka je majka i to se mora poštovati – rekao je Neca.

Printscreen

– Njena priča je tako teška, i to se i dalje dešava, drago mi je što je ispričala svoju priču jer je morala da skrene pažnju djevojkama koje su i danas ugrožene. Budi jaka i ostavi to iza sebe – poručila je Milica Snežani.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA