TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osman Karić podržao je u superfinalnoj noći svog sina Stefana Karića, a prije toga sreo se sa Ivanom Šopić, pa su čak i sjedili zajedno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osman je priznao da je ponosan na sina, ali i otkrio šta mu se kod Ivane nije svidjelo i da li bi se složio da njegov sin zaprosi svoju djevojku iz rijalitija.

– Mislim da je on pobjedio sam sebe, da je on dečko koji… Mislim da je okej bio u rijalitiju – rekao je Osman na samom početku.

– Ja sam Ivanu uvijek hvalio, od samog početka, da je inteligentna, pametna, elokventna. Međutim, ima propusta koji mi se ne sviđaju. To što je, ta veza sa Janjušem, pa sa Filipom, dva, tri momka u rijalitiju prije Stefana, pa sam čuo i za neke momke napolju sa kojima je bila. Ali ja se neću mješati u sreću svog sina, tako da, ako njemu odgovara, meni će još bolje biti – iskren je bio Osman.

Na kraju, Osman je otkrio kako bi reagovao da mu sin dođe i kaže da hoće da zaprosi Ivanu.

– Bilo bi mi malo čudno, ipak je to brzo, u rijalitiju su bili, čak su i bebu htjeli da prave, tu sam se najviše iznervirao, ipak treba vreme da prođe, pa ako tad dođe i kaže da je zaprosi, ja bih se složio. Svaka snajka odgovara, ako mom sinu odgovara, odgovara i meni – zaključio je Osman.

Izvor:Express

EDO SINOĆ NIJE DOŠAO NA FINALE, OGLASIO SE SLIKOM IZ KUĆE: Evo ko leži PORED NJEGA (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Edis Fetić nije se pojavio na super finalu “Zadruge 3”. Nakon što je izašao iz rijalitija, odmah je otišao u Novi Pazar kod svoje porodice. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Trenutno je sa djecom, a za vrijeme finala Fetić se oglasio putem Instagrama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA