TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U sinoćnoj emisiji “Ispovest”, u rijalitiju “Parovi” jedna majka ispričala je priču o tome da njena majka nije njen biološki roditelj. Majka Violentine Tomić Ašković uzela je njenu djecu i zabranila im je kontakt sa majkom. U ovu priču ukućani nisu mogli da povjeruju i mnogo toga im nije bilo jasno.

– Gospođo, kako možete da ne djelujete u tim situacijama. Ako smatrate da vaše dijete živi u nehumanim uslovima, da je manipulisano i na bilo koji način zlostavljano vi imate pravo da se borite za njega. To niko ne može da vam ospori. Nađite najbolje advokate i nije mi jasno zbog čega niste to odmah učinili nego ste prepustili sve to vašoj majci. Došli ste ovdje na televiziju sa potpuno nerealnom pričom. Tu se osjeća odsutnost vas kao majke. Gdje ste vi u cijeloj priči? To ništa nije logično. Šta ste preduzeli vi povodom toga? – rekla je Slađana Petrović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za to niko ne želi da čuje – rekla je Violentina.

– Ona je odreagovala iz nekih njenih razloga. Šta su vaša djeca rekla na to? – pitala je voditeljica

– Moj sin je izjavio da ne želi da se vrati kod mene kući. Rekao je da ja vršim psihičko nasilje nad njim, a to nema veze sa istinom. Smatram da je on pod pristiskom i da je to morao da kaže – rekla je Violentina.

Jedna gledateljka koja se uključila u program rekla je da je najvjerovatnije riječ o nekoj sekti i da je njena majka sigurno član.

– Provjerite tu informaciju, to je vrlo moguće da je u sekti. Još ako ima kuću i novac, ona je laka meta. Čim ona zatvara svog sina i vašu djecu drži pod kontrolom. Vjerujte mi da takvih slučajeva ima koliko hoćete – rekla je gledateljka.

– Na sve pomislim kada vidim da mi je dijete izbezumljeno. Sa sinom se sve desilo preko noći – rekla je gošća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA