TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Učesnica “Zadruge 4” Dragana Mitrović Spasojević iza sebe ima bolnu prošlost, što je otkriveno prije dvije večeri kada je Lepi Mića pred svima rekao da je Dragana izgubila dijete, a sada su u javnost dospjeli novi detalji.

Novosađanka Dragana Spasojević Mitrović, koja je prije tri dana uselila u “Zadrugu 4”, preživjela je pravu životnu dramu jer je godinama trpila porodično nasilje, piše “Alo”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako se navodi, zbog fizičkih napada koje je trpila od supruga porodila se prevremeno, u šestom mjesecu trudnoće, ali je nažalost njena beba preminula.

– Dragana je doskora bila u braku u kojem je trpela nasilje. Njen bivši suprug, koji je pevač po zanimanju, tukao ju je gotovo svakodnevno, čak i kada je bila trudna – naveo je izvor pomenutog lista i dodao da je Dragana zbog toga doživjela prevremeni porođaj.

– Bila je u šestom mjesecu trudnoće kada se to dogodilo. Doživela je ogroman stres zbog batina koje je toga dana dobila, pa je završila u bolnici. Kada je stigla, porođaj je već počeo, a lekari nikako nisu mogli da ga spriječe. Porodila se tri mjeseca prije vremena i rodila živu bebu. Nažalost, nakon 24 sata, dijete je preminulo, a Dragana se nikada nije oporavila od tog gubitka. Mjesecima je bila u depresiji i krivila je sebe za to što joj se dogodilo. Nikuda nije izlazila i ni sa kim se nije družila, a kada se malo oporavila, smogla je snage da podnese zahtev za razvod od supruga – dodao je izvor.

Čitavu priču potvrdila je i Draganina prijateljica Tanja.

– Tačno je to što ste saznali. Dragana nažalost jeste prošla kroz pakao sa bivšim suprugom i jeste joj dijete preminulo. To se sve desilo prije pet godina i, iako se trudila da krene dalje, sve to je ostavilo traga. Ona sada nema nikoga, ima 33 godine i nadam se da će joj ova “Zadruga” pomoći da iz sebe izbaci sve što joj je na duši, a da će izaći iz nje mnogo jača i sretnija – rekla je Tanja.

(Puls Online)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA