TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lepi Mića odlučio je da ove večeri suoči bivše partnere Frana Pujasa i Paulu Hablin. Oni su nastavili da se svađaju, a Fran je počeo i da plače histerično.

Ti znaš da ti ništa nažao ne bih uradila. Ja sam ti kriva jer se ti nadrogiraš, ja sam ti kriva što me udariš, što udariš psa. Niko ti nije kriv, sam si kriv, ni ja, ni mama, ni tata, ni Bog, ni vrag ni u to što vjeruješ. Meni su moji uvijek govorili da ništa neću moći, pa eto gdje sam ja sad. Digni se na noge, ti si muško – pričala je Paula.
Ja ne mogu da podnesem to što si mi danas uradila, napadala si me što sam dodao curu na Instagramu, a šta si ti meni noćas uradila? – plakao je Fran.
Da hoću da te napravim ljubomornimm, to bih uradila na hiljadu boljih načina, ja sam top cura. Ja sam očigledno mazohista, čim sam ja s tobom, normalno da nisam normalna – rekla je Paula.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Ja sam najgori. Da si mi bar ikakvu podršku dala nakon onoga što sam ja juče priznao… Samo da si me pitala, ja bih te izmasirao. Ovo u životu nisam uradio, ja ne mogu da vjerujem da sam dozvolio da mi jedna djevojka ovo uradi – bijesneo je on.
Tebi je odgovoralo na početku veze kad sam ti ja ćutala, kad si me udarao – rekla je ona.
Kad sam te udarao na početku veze… Nisam htio da je ostavim, ali znam da bi ona mene – urlao je i plakao on.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA