TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Filip Mijatov je sinoć nakon višesatnog pokušavanja da pobjegne iz rijalitija, diskvalifikovan iz “Zadruge 4”. Kako je diskvalifikovan i prošle sezone, tako je njegov dug dupliran i sada iznosi 100.000 eura.

Mijatov je jasno rekao u lajvu na svom Instagramu da nema šanse da plati toliki dug, jer navodno nije zakonski da bude zatvoren.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Danas se oglasio na Instagramu i rekao da nije pobjegao nego da je otišao kod ljekara, te da ukoliko produkcija želi, on će se vratiti, a sada je osuo paljbu po voditelju Milanu Miloševiću govoreći da je on upravo razlog njegovog izlaska:

– Odron novinarski koji me najavljuje kao filip Fijatov i govori da će da me protjera iz Zadruge. RTV Pink je jako profesionalan, ali ne i pojedinci koji rade tamo. Da li je ovo u redu, napisao je Filip, na videu gdje je prikazan Milan Milošević, pa dodao:

Prinstcreen Instagram

– RTV Pink je profesionalna kompanija kojoj ću uvijek izaći u susret. Jednostavno sam tražio sastanak sa produkcijom, koji su zaposleni odbili. Milan je jedan od razloga moga izlaska. Nisam mogao protiv svih. Žao mi je samo što materijal koji sam pripremio nije izašao. Izašlo je samo djelić koji je trebalo da zakuca Miljanu Kulić – napisao je Mijatov.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA