TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tuga!

Ivana Marinković ispričala je svojim rijaliti cimerima svoju tešku životnu priču. Kada je imala tri godine roditelji su joj se razveli, majka je napustila, a otac završio u zatvoru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Moja priča je jako teška, moja majka je nas na neki način napustila, i svi su je optužili zbog toga. Tata je otišao u zatvor. Mene su odgajili baba i deda i očuh, koji mi je nekada davao novac, nekada ne. Meni je falila muška ruka, falio mi je otac. Mislim ja sam dete razvedenih roditelja. U jednom trenutku sam otišla kod babe i dede da živim, ali i tamo sam se osetila suvišnom, jer tamo živi moj ujak sa porodicom. Borila sam se od malih nogu za sebe – pričala je Ivana, a na to joj je Marija rekla:

Printscreen

– Desilo se da baba čita neke oglase i da me pita “što ne ideš da kreneš da radiš kao prostitutka” i ja krenem da plačem. Bila sam sama, non stop sam gledala šta će brat da jede, šta će da obuče. Njih je bolelo uvo. Ja sam tu živela sa očuhom, sa njegovom mamom i polubratom. Posle sam otišla kod babe i dede, a mama je otišla preko. Onda su se mama i očuh rastali. Tata mi je u zatvoru već 15 godina, svašta je radio. Nemam posebne emocije prema njemu, nikad me nije zvao – ispričala je Ivana.

– Ti srećo svaka ti čast, da tebe majka ostavi. Samo bih ja za razliku od tebe živela sa babom i dedom.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA