TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sve im je sasuo u lice!

Prvi učesnik koji je napustio “Zadrugu” Vasilije Ilić odlučio je u svom pismu, koje je ostavio zadrugarima, da na mjesto vođe postavi lepog Miću, koji je i prošle nedjelje bio na istoj poziciji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tokom dana Veliki šef je zadrugarima poslao pismo, kao i budžet za nedjelju pred nama.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovu nedelju. Vođa je taj koji će odlučiti koliko ko dobija, a vođa je u obavezi da obrazloži svaki iznos – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prošli put sam odlučio da novima dajem veće budžete, međutim neki se nisu snašli. Ja nikoga ne mrzni, ali vas ni ne volim, i molim vas da vas ne pojede sujeta – rekao je Lepi Mića, koji je potom krenuo u akciju.

Anji Todorović i njenom dečku Jovanu Cvijetiću Cveletu, koji su prošle nedelje dobili najveće budžete, ovaj put dodelio je najmanje.

– Dobili ste male budžete, prošli put ste dobili velike budžete. Još ne mogu da vas komentarišem kakvi ste, šta ste, u igri ste nekoj koja je meni nejasna. Vaša družina se ovde pocepala, odjednom je došlo do te priče sa Vaskom… Ne znam ko je u pravu, a ko nije, to je na vama. Rekao sam samo – nemojte da idete kao rulja, da linčujete nekog samo zato što je nešto rekao. Juče je to ispalo jako ružno, svi na njega… On to govori za sebe – rekao je Lepi Mića, koji je posle njih Vladimiru Tomoviću dao veliki budžet, za razliku od prethodne nedelje kada je dobio najmanji.

Šta je sve Lepi Mića rekao o zadrugarima, i kako je pravdao svoj izbor za podelu budžeta, pogledajte u video – prilogu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA