TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Zadruga 3“ završila se zvanično prije nekoliko dana, ali čini se da za mnoge bivše učesnike, kao i članove njihovih porodica, rijaliti tek počinje!

Radomir Marinković Taki, otac najnepopularnije zadrugarke Maje Marinković, još kćerki nije oprostio vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za to će mu, kako je objasnio u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“, trebati mnogo vremena, a očekuje i da se njegova kćerka istinski pokaje za sve što je učinila Janjuševoj i svojoj porodici.

foto: Alo.rs

– Mnogo sam se razočarao u svoju kćerku. U nju sam uložio sve što imam i nikada na njoj nisam štedio, niti sam žalio novac. Ulagao sam vrijeme i ljubav, a kako mi je vratila?! Samo u njene plastične operacije sam uložio više od 10.000 eura i za pjesmu još toliko. Dao sam 3.500 eura za operaciju grudi, a njeni zubi su me koštali 6.500 eura. Za rođendan mi je tražila tetovažu preko cijelih leđa, koju sam platio 1.800 eura. Samo je usne pumpala tri puta, jednom je čak vadila silikone, pa ih opet dopumpavala – kaže Taki i objašnjava da nikada neće prihvatiti Janjuša za zeta.

foto: Pink

-Maja će morati da ga zaboravi kako zna i ume. U suprotnom, može slobodno da ode iz moje kuće. Šta Janjuš može da joj pruži?! To je muškarac koji nema zanimanje, nije služio vojsku, nema položenu vožnju, nema stan, nema para… Zamislite samo tog majmuna koji ne zna da vozi automobil?! Ja je vozikam kao taksista po emisijama, a gdje je on? Pitao sam je zašto je on ne vozi, kad je takva ljubav u pitanju – kaže ironično Taki.

Izvor: Alo.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA